Bringebær i kortstokk

Jeg har gått til anskaffelse av en Raspberry Pi! =) Hva er nå det? Jo! Det er en minidatamaskin på størrelse med en kortstokk. Den er så og si like kraftig som den stasjonære PC’n jeg kjøpte meg da jeg var 15 år. 800 MHz, 512 MB RAM. Amazing!

RaspberryPi.

Raspberry Pi Model B. Bilde: Wikipedia.

Den kommer uten innkapsling. Så i påvente av bedre tider at Adafruit skal få inn denne, Adafruit Pi Box type blank, så måtte jeg finne noe annet å putte bringebæret i.

Behold the Raspberry Pi in a deck of cards:

Raspberry Pi i kortstokk

Raspberry Pi i kortstokk: Det praktiske fremfor det estetiske.

Raspberry Pi i kortstokk 2

Raspberry Pi i kortstokk

Tenker det er på sin plass å nevne at jeg ikke har mer forhold til nettbuss enn at de ga meg denne kortstokken en gang..  :P

Kortstokkesken gjør nytten sin. Mindre støv, og ikke minst mindre muligheter for å ta på noe man ikke bør ta på.. Jeg har ikke lagd noen ekstra luftehull. Esken holder en temperatur på ~40 °C, når CPU’en yter 100% og holder ~58-62 °C. Det bør være OK.

Akkurat nå tjener den som multimediasenter. Så får man se hva morsomt man kan prøve ut senere i år! :D

4 thoughts on “Bringebær i kortstokk

    • Hehehe :P. Vel, den gjør deler av jobben.. Men sammenlignet med den “teite gjennomsiktige boksen” så feiler den stort når det kommer til gjennomsiktighet(!). For ikke å snakke om de andre tilkoblingene :)

Comments are closed.