Siste stikk før semesterslutt!

Hallooooo! Hallooooooo? OK.. Så en plutselig sa det stopp i bloggingen her.. Grunnen til det var ikke fordi verden rundt meg stoppet, eller det sluttet å skje ting – heller tvert i mot. Har vært nok å henge fingrene i  – lekse, innleveringer, prosjekter, eksamener, lesing til hovedeksamener, og det er ikke helt over ennå. Mellom alt skolearbeidet så har det faktisk ikke blitt noe mer hiking, turgåing eller særlig med slike ukentlige, avslappende utflukter. Så nå var det på tide å roe ned, gjøre noe annet og nyte at to av fagene er ferdige – unnagjort i dag!

Nå gjennstår bare 3 eksamener, de to siste på fredag! Da er skolesemesteret mitt her på Hawaii over (sett inn stemningfull musikk her) og jeg har 19 dager med ferie! To toukers ferier (slike utenfor skolen) på Hawaii, i løpet av 6 måneder – SLETTES IKKE VÆRST! =) *heldig*

Ting har altså skjedd siden sist..: jeg har for eksempel blitt ett år eldre – woohoo!

Bursdagsfeiring på Hawaii

– ikke noe jeg kommer til å glemme med det første.
Partysjefen, av typen ferierende familiemedlem,  hentet meg og et par gode venner i en slik lang, hvit sak:

Rushtrafikk er ikke helt det samme når du sitter baki en slik bil, med godt selskap, og nyter iskald sprudlevin.. ;)

Thanksgiving-ferie

Ferie. Jeg tok meg ferie. Mens amerikanerene på skolen benyttet langhelgen på å lese og skrive på oppgaver, tok jeg meg fri fra tirsdag morgen og ut uka. Jeg ble sett litt rart på når jeg sa jeg skulle reise bort..
Slettes ikke feil. Og det trengtes!

Turen gikk først til Molokai – Den mest roligste øya av dem alle, for så videre til Maui.

Det er selvfølgelig masse å fortelle, og MASSE bilder, men for nå blir det å greie seg med et par utvalgte

ok.. dette med å legge ut ett og ett bilde finner jeg i grunn som mer oversiktelig enn dette albummet.. men siden albummet går fortere så hversågod: :P De siste bildene ble fort rimelig random..

Btw, Kaja & Mikal har kommet trygt frem – men jeg har ikke hatt tid til å se noe til dem, desverre :( men det endrer seg i slutten av uken, og Marianne kommer til lørdag!! :D

Shout out!

Sooo.. I’ve been informed that I have a few non-Norwegian readers. That’s awesome! Enjoy the photos ;)

3 thoughts on “Siste stikk før semesterslutt!

Comments are closed.