Closed for the weekend

I morgen, 25. august, Hawaii-tid, reiser jeg til Kaua’I.

En liten “paradisøy” nord vest for Oahu (Honolulu). Hjemreise er mandag.
Jeg er usikker på mobildekningen der, og jeg blir ikke å ta med laptopen.
Vi har hotellrom, bil og flybilletter i boks, og reiser grytidlig i morgen. This is gonna be FUN! =)
Så om noen av dere der hjemme ikke får tak i meg mellom i morgen og mandag,

vent med The National Guard til tirsdagen ;)

Ellers var jeg på fjelltur i går,

gikk i regnskog med regn en hel dag. Alt ble vått. ALT tøy, alt i sekken, kameraet ble vått. Alle bildene har automatisk sladd hvor det var vanndråper eller dugg på linsa.. Jeg oppbevarte kameraet i en pose, med med all luftfuktigheten så var det nesten like dumt som å gå uten.. :P Jeg vil ha kompaktkamera som tåler vann! (og de er overraskende billige her i forhold til hjemme…

Jeg har vandret med gjørme opp etter leggene, gjennomvåt i flere timer. Jeg ble oppspist av mosquitoes på bein og armer, men dette var altså en slik fantastisk ubeskrivelig opplevelse. Regnskog, trær – gamle fantasifult store trær. Busker, kratt, blomster, fugler. Helt fantastisk. Fossefall på 45 meter – vel.. det har vi i norge også, men det sier man ikke høyt(!) ;) For Hawaii er unikt. :)
Jeg har endelig opplevd litt Hawaii og det var AMAZING! det finnes ingen annen beskrivelse.

Vi hadde med oss ei jente som har går på skolen, og som har bodd på øya her i noen år. Så hun var lokalkjent nok til å vise oss rundt i byen. Vise oss hvordan man overlever på lite penger.. ;) Vi var blant annet på en pub som tilbød gratis varm buffet hvis du kjøpe noe i baren. FANTASTISK.

Tok ikke mange bildendene. Litt fordi det var masse regn, og jeg var egentlig redd for kameraet (det har overlevd, yey!) og mest fordi at å ta bilde av skog rett og slett er ubrukelig. Man må oppleve det, rett og slett. Men jeg tok litt bilder. De er under, jeg tror de er i random rekkefølge og jeg har ikke lagt til beskrivelse. Ill do it later, I promise!

 

6 thoughts on “Closed for the weekend

  1. Oi! Kult at dere fikk til turen så fort, da :D Gleder meg til referat når du kommer hjem igjen ;D

    Likte de siste bildene fra regnskogen forresten.

  2. altså, hawaiiskog er pretty amazing når du sammenligner på Norge… men hvis fossebildet er anything to go by er vi flinkere på fosser ;)

  3. Ser fantastisk ut!!! Kos deg masse!! Stor klem

  4. Sara: Ja.. det fossefallet der var ikke akkurat noe å skryte av.. hehe.. men å sammenligne noe med norge (forran lokalbefolkningen) ville vært fantatisk uhøffelig for hawaii er så spesielt og unikt på alle måter. Regnskog er kult, btw. Spesielt når man kan plukke frukt fra træra og spise =)

    Marianne: ;D

    Tante Edith og Onkel Vidar, Elin, Jørn og ungene: ;) Tusen takk :D

Comments are closed.